Uitvaartwinkel in Almere

Afscheidshuys Almere

De rust die een familiekamer biedt, nodigt uit tot gedenken en herdenken. Gedenken in gesprekken met elkaar, want samen geven we de verhalen over onze dierbaren, aan elkaar door. Na de uitvaart blijkt vaak de behoefte aan een meer tastbare herinnering. Daartoe biedt de uitvaartwinkel, gelegen op de eerste verdieping, ruim voldoende inspiratie.

U wordt door een deskundige ontvangen en kunt rustig rondkijken of onder het genot van een kopje koffie in gesprek gaan met een van onze medewerkers.

Groot assortiment urnen en sieraden

In de uitvaartwinkel vindt u vele producten rondom overlijden Van een kaartje om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode tot boeken over de verwerking van verlies. Tevens hebben wij vele mooie herdenkingsproducten, zoals een grote collectie urnen en sieraden, kaarsen en allerlei ideeën en producten om een afscheid echt persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld een herdenkingsbox, gedenklichten, speciale sluitschroeven, een speciale kaars, een boek over hoe een toespraak voor een uitvaart te schrijven, condoleanceregisters, speciale rouwcirculaires etc. Voor alle onderdelen van een uitvaart kunt u bij ons terecht. Ook hebben wij een speciaal gedeelte voor het verlies van een kind.

Kijk voor meer informatie ook in onze webshop op uitvaartwinkelalmere.nl