Uitvaartcentrum Almere

Afscheidshuys Almere

Afscheid nemen is een bijzonder moment. Een moment dat u in alle rust wilt beleven, naar eigen wensen en in verbondenheid met de naasten met wie u dit wilt delen. De laatste momenten zijn nu eenmaal heel waardevol. Bij het Afscheidshuys in Almere begrijpen wij dit en hebben wij jarenlange ervaring. Ons uitvaartcentrum is daarom ingericht om u alle privacy en kalmte te geven die u wenst wanneer u een uitvaart moet regelen.

Rustgevend uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum, gelegen op De Binderij 2, is een klassiek pand gelegen in een kalme wijk in Almere net voorbij de Muziekwijk Zuid. Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de buurt. Verder is ons uitvaartcentrum goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Het pand is verreikt met een wand van groen: een hoge haag die het uitvaartcentrum wat extra privacy verleent.

Binnenin is het pand ingericht in een mix van klassiek en modern. De inrichting is gericht op sfeer en comfort, zodat u vanaf het eerste moment het gevoel hebt dat u thuis bent. Het pand beschikt over airconditioning, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en een uitvaartwinkel.

Het uitvaartcentrum biedt verschillende faciliteiten voor het houden van een condoleance, een kleine uitvaartplechtigheid en een koffietafel.

Buitenzijde Afscheidshuys Almere Rebel Uitvaart

Stijlvolle familiekamers

Om het afscheid intiem te maken, zijn er twee familiekamers in het Afscheidshuys Almere waar uw overledene dierbare opgebaard kan worden. In iedere familiekamer is er voldoende zitplaats zodat meerdere mensen hier kunnen zitten. Bovendien beschikken de kamers over kistkoeling en kan u de temperatuur van de kamer zelf instellen.

De inrichting is stijlvol en rustgevend; er is mogelijkheid om hier persoonlijke elementen aan toe te voegen. Dit kan een foto of schilderij zijn, maar ook bijvoorbeeld het afspelen van de favoriete muziek van uw dierbare. Wij staan u graag bij om de kamer naar wens te personaliseren.

U krijgt een eigen sleutel, zodat u de kamer wanneer u dat wilt kunt bezoeken. U mag dit zo vaak doen als u wilt. Er staat geen limiet op hoe lang u zich in de familiekamer bevindt.

Een pantry met koelkast en toilet is terug te vinden in de hal, en grenst aan de familiekamer.

Een kijkje in het uitvaartcentrum

Neem vrijblijvend contact op met ons uitvaartcentrum om een bezoek in te plannen. U kan de ruimte in alle rust bekijken, zodat u met zekerheid de uitvaart kunt regelen.

Als uw voorkeur uitgaat naar een opbaring buiten Almere, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.