Uitvaartverzorging in Almere

Afscheidshuys Almere

Bij Afscheidshuys Almere vinden we het belangrijk dat je een uitvaart kunt regelen die past bij u en uw overleden dierbare. Daarom bieden we u uitvaartverzorging op maat, waarbij alles mogelijk is. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, wij zorgen ervoor dat u alle vrijheid en ruimte hebt om uw eigen invulling te geven aan het afscheid. U kunt bijvoorbeeld zelf helpen bij het verzorgen van de overledene, uw eigen kist maken of een bijzondere locatie kiezen. Geen wens is ons te ingewikkeld, wij denken graag met u mee.

Wij zijn een klein team van uitvaartbegeleiders, die u van A tot Z begeleiden bij het regelen van de uitvaart. U heeft altijd te maken met dezelfde medewerker, die u persoonlijke aandacht, oog voor detail en volledige ontzorging biedt. Wij zijn gevestigd in Almere, maar we kunnen ook uitvaarten verzorgen in andere plaatsen.Zo zijn wij ook gevestigd in ’t Gooi in Huizen.

U kunt ons elke dag telefonisch bereiken op het nummer (036) 3030936 of via het contactformulier. Wij kunnen u informatie verschaffen over de uitvaart of vrijblijvend een afspraak maken om de uitvaart van uw overleden dierbare te bespreken.

Buitenzijde Afscheidshuys Almere Rebel Uitvaart

Kwaliteit en betrokkenheid voorop

Het Afscheidshuys Almere is een hecht familiebedrijf. Wij verzorgen al ruim 200 jaar uitvaarten en doen dit steeds met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt. Voor ons is het belangrijk dat de uitvaart tot in de puntjes verzorgd wordt zoals u dat wilt. U krijgt de vrijheid om te beslissen hoe de uitvaart geregeld wordt; als u zelf dingen wilt regelen, dan zijn wij er ook om u hierin te ondersteunen. Bovendien kunt u altijd alternatieven met ons bespreken. Wij denken graag mee om een waardig afscheid van uw dierbare te organiseren. Onze uitgebreide expertise zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van derden: de verzorging, uitvaartcentra en rouwauto’s hebben wij in eigen handen – hierdoor kunnen wij flexibel omgaan met uw wensen.

Wij bieden steun en advies aan een familie, zodat u nooit het gevoel hebt dat u er alleen voor staat. Daarom hebt u tijdens het hele proces één aanspreekpunt. Daardoor hebt u ook de oprechte aandacht van één dienstverlener die u begeleidt voor, tijdens en na de uitvaart.

Begrafenis of crematie in Almere

Wij regelen iedere uitvaart volgens uw wensen. Onze jarenlange kennis en ervaring helpen ons hierin in, zodat de uitvaart eruitziet zoals u dat wilt. Wij kennen de begraafplaatsen in en rondom Almere, waardoor wij met u kunnen bespreken welke plek geschikt is. De mogelijkheden voor een begrafenis of crematie bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek, waarin we advies verlenen en rekening houden met uw persoonlijke wensen.

Onze begrafenisondernemers staan altijd klaar voor u. Met uw persoonlijke uitvaartwensen voorop, denken wij mee aan manieren om u te ondersteunen en te ontlasten. Wij hebben duidelijke prijzen zodat u niet zomaar voor een verrassing komt te staan. Voor een persoonlijke offerte, kunt u ons contacteren.

Gesprek uitvaart na overlijden

Bij een overlijden komen wij bij u thuis langs om samen met u de uitvaart te regelen. Hierbij kunt u de uitvaartwensen van u en uw overleden dierbare aangeven. Wij kijken samen naar uw wensen en vertalen deze naar de voor u optimale vorm van de uitvaart. Hierbij geven wij helder en transparant inzicht in de kosten van alles. U kunt ons vrijblijvend bellen op (036) 3030936 en contact opnemen om een afspraak te regelen.