Gratis inloopspreekuur uitvaarten in het Afscheidshuys in Almere.

Heeft u vragen rondom overlijden of een uitvaart? Komt dan gerust naar ons gratis inloopspreekuur uitvaarten. Elke dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur organiseren wij een gratis inloopspreekuur om in alle rust alles door te spreken rondom een uitvaart. Locatie: Afscheidshuys Almere, De Binderij 2 in Almere.

Met ervaren uitvaartbegeleidster Elly Kramer kunt u zaken overleggen en bespreken over uw uitvaartpolis, wat nu wel en niet in een verzekering zit en waaraan te denken bij een uitvaart. U hoeft geen afspraak te maken, wel is het praktisch eventuele papieren die met de uitvaart te maken hebben mee te nemen.

Heeft u deze niet, dan bent u natuurlijk ook welkom, want in heldere taal wordt u voorgelicht wat er zoal komt kijken bij een uitvaart en de afwikkeling er omheen. Want of het nu gaat om een graf, een verzekering, asbestemming of wie de uitvaart mag regelen, wij kunnen u helpen.

Schikt de tijd van het inloopspreekuur u niet dan kunt u ook altijd kosteloos een afspraak maken voor een gesprek. Dat kan per e-mail of telefonisch via: 036-303 09 36.

Tevens organiseren wij ook een inloopspreekuur in ons Uitvaartcentrum Rebel in Huizen op elke vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur, u bent ook daar van harte welkom als u dat beter schikt.